Zinken deklijst in Rotterdam laten plaatsen

Na de bouw van uw woning zult u uw dak willen bedekken met dakpannen, een rieten dakbedekking, een bitumen dakbedekking, enzovoorts. Vaak is het echter niet mogelijk om de dakranden van dakbedekking te voorzien. Om die reden raadt men aan om de dakrand te voorzien van een zinken deklijst. Met een zinken deklijst maakt u de bedekking van uw dak compleet, wat uw dak een stijlvolle uitstraling geeft! Dat is niet het enige voordeel van een zinken deklijst. Denk ook aan het feit dat u uw dakranden met een zinken deklijst beschermt tegen lekkages en soortgelijke beschadigingen. Voor het plaatsen van een zinken deklijst in Rotterdam bent u bij onze dakdekkers aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij zowel het plaatsen van de zinken deklijst, als bij het onderhouden en repareren hiervan. Neem contact op met een van onze dakdekkers en maak snel een afspraak!

Zelf een zinken deklijst in Rotterdam plaatsen vaak onverstandig Zinken deklijst Rotterdam

Wanneer u onze dakdekker ingeschakeld heeft voor het plaatsen van de dakbedekking op het dak van uw woning, kan het heel aantrekkelijk zijn om de deklijst zelf te plaatsen. Toch wordt dit sterk afgeraden! Hoewel het plaatsen van een deklijst misschien relatief eenvoudig lijkt, blijkt het tegendeel vaak waar te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat een zinken deklijst uit kan zetten als gevolg van de warmte. Dit zorgt er niet alleen voor dat de zinken deklijst verbogen kan worden, ook kan het uw dakrand beschadigen.

Naast het feit dat u bij een zinken deklijst rekening dient te houden met de kans dat dit materiaal uit kan zetten, is ook het bevestigen van de deklijst vaak niet eenvoudig. Het bevestigen van een deklijst gebeurt met zogenaamde klangen. Dit zijn kleine zinken plaatjes, die nagenoeg dezelfde vorm hebben als de deklijst. Wanneer deze klangen op de dakrand bevestigd zijn, kunt u hier de deklijst op plaatsen. Mocht u dit toch zelf willen doen, dan is het erg belangrijk om u goed in te lezen vooraf.

Onderhoud en reparaties aan uw deklijst

Door de jaren heen kan uw deklijst steeds verder versleten raken. Zo kan de deklijst steeds wat minder goed op de dakrand aansluiten, waardoor er water onder de deklijst terecht kan komen. Wanneer het vocht in uw muren trekt, kan dit gevolgen hebben voor de staat van uw woning. Het vocht zou, afhankelijk van de omvang van de lekkage, immers voor zwam- en schimmelvorming op uw muren kunnen zorgen. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen!

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!