Dakbedekking in Rotterdam

De bedekking van uw dak is essentieel, u wilt lekkages immers voorkomen en daarbij geeft het uw woning een bepaalde uitstraling. Wat is er mooier dan de rieten daken, die we bijvoorbeeld veel zien in de provincie Drenthe, de rode dakpannen, of de zwarte bedekking op platte daken! Voor dakbedekking in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er momenteel zijn op de markt voor dakbedekking en voeren deze klus eveneens met veel plezier voor u uit. Zo heeft u bij ons een totaaloplossing voor de dakbedekking van uw woning, van een vrijblijvend advies tot een verwezenlijking van uw wensen!

Soorten dakbedekking in Rotterdam

dakbedekking rotterdam Het soort dakbedekking wat u voor uw dak kunt gebruiken hangt vanzelfsprekend sterk af van het type dak wat u heeft en de locatie waar u woont. Een schuin dak kunt u voorzien van verschillende soorten dakpannen, riet, enzovoorts. Voor platte daken is het gebruikelijk om te kiezen voor zogenaamd epdm, kunststof of bitumen. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat voor uw daken het meest geschikte materiaal is. Dit is voornamelijk afhankelijk van uw eigen voorkeuren en bijvoorbeeld de dakbedekking op de woningen in uw omgeving.

Wij kunnen u helpen met het plaatsen van dakbedekking op een nieuw dak, maar ook uw huidige dakbedekking vervangen. Dit kan noodzakelijk zijn als u last heeft van lekkages en het repareren van de dakbedekking niet voldoende effect heeft. Kortom, voor een dakdekker in Rotterdam bent u bij ons op de juiste plek!

Soorten dakbedekkingen

Dakbedekkingen worden tegenwoordig in tal van verschillende soorten aangeboden. Om een geschikt type dakbedekking te vinden voor uw dak, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen dakbedekking voor een schuin en plat dak. Mocht u een schuin dak op uw woning hebben, dan zou u voor een rieten dakbedekking of een dakbedekking met dakpannen kunnen kiezen. Dakpannen worden tegenwoordig niet alleen in verschillende modellen, maar ook in verschillende kleuren aangeboden. Het is zelfs mogelijk om een patroon op uw dak aan te laten brengen!

Platte daken worden doorgaans voorzien van een bitumen dakbedekking. Dit is de zwartkleurige dakbedekking die u vast en zeker al eens gezien heeft. Het voordeel van een bitumen dakbedekking is dat het materiaal onderhoudsarm en daarbij relatief goedkoop is. Een alternatief voor een bitumen dakbedekking is een groen dak. Bij een groen dak wordt er een groot aantal grassen en mossen op uw dak geplaatst. Deze plantjes houden uw woning in de zomer koel en zorgen in de winter juist voor het vasthouden van de warmte. Zo neemt u energieverbruik af en stijgt uw isolatiewaarde. Voor welk type dakbedekking kiest u om uw dak te bedekken? Bovenal is het raadzaam om de dakbedekking altijd door een dakdekker te laten leggen.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!