Kwalitatieve bitumen dakbedekking in Rotterdam

bitumen dakbedekking rotterdamSchuren, tuinhuisjes of aanbouw, een bitumen dakbedekking is zeer geschikt voor dit soort platte daken. Dit kleefachtige materiaal wordt door middel van een specifiek proces op uw dak geplaatst, waarna uw dak volledig waterdicht is. Dit materiaal wordt ook wel dakleer genoemd en is sterk, voordelig en kan door middel van het juiste onderhoud jarenlang mee gaan. Onze vakkundige dakdekkers kunnen u advies geven en hulp bieden bij het plaatsen van een kwalitatieve bitumen dakbedekking in Rotterdam.

Deskundig hulp bij dakbedekking leggen

Hoewel een bitumen dakbedekking diverse voordelen heeft voor platte daken, is het belangrijk in het hoofd te houden dat er een specifiek proces bij het plaatsen komt kijken. Voor een goede werking, dat wil zeggen een waterdicht dak, wordt dakleer doorgaans als het ware vast gebrand aan een dak. U raad het al, hierbij is het nodig om een brander te gebruiken. Het is daarom aan te raden om de hulp van een deskundige vakman in te schakelen. Zo voorkomt u dat u uw dak voortijdig moet weg gooien vanwege een vuur. Daarnaast weet u zo zeker dat het materiaal naadloos aansluit op de dakconstructie, waardoor de kwaliteit van het gehele dak is verzekerd. Onze dakdekkers kunnen u informatie, advies en eventuele hulp bieden bij dit soort klussen. In het geval u een dak met dakleer wilt bedekken, bent u bij ons dan ook bij het juiste adres. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over dit soort dakbedekking? Neem dan gerust contact op, wij staan voor u klaar!

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!