Over ons

SH Dakdekkers Rotterdam is een erkend dakdekkersbedrijf in Rotterdam. U kunt ons inschakelen voor verschillende werkzaamheden zoals dakbedekking, dakonderhoud, dakreparatie en wanneer  u een lekkage heeft. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met de beste materialen zodat uw problemen meteen worden verholpen en deze niet terugkeren.

Meer dan alleen daken bedekken

Wij zijn er echter niet alleen voor het bedekken van uw dak! Zo voeren we bijvoorbeeld ook reparaties uit aan uw dak, onderhouden we deze als er sprake is van slijtage of bijvoorbeeld beschadigingen en komen we graag naar u toe voor het verhelpen van lekkages rondom uw dak. Bij ons heeft u zodoende een totaaloplossing voor alles wat te maken heeft met de bedekking van uw dak. Wij hopen u daarom te mogen verwelkomen als nieuwe klant, die we de komende jaren kunnen voorzien van de bedekking van het dak, het onderhoud en eventuele reparaties!

Lekkages

Heeft u last van lekkages op het dak? Dan zijn wij u ook graag van dienst! Wanneer u ons belt voor een lekkage komen wij zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. Hierdoor bent u snel van uw lekkage af en blijft de schade mogelijk nog beperkt.  Wanneer u ons niet tijdig inschakelt kan het probleem en de bijkomende schade alleen maar groter worden, dus aarzel niet en bel direct.

24/7 service

Onze service is altijd van hoge kwaliteit en precies op maat! Wij denken altijd mee in oplossingen en gaan was weg als het probleem ook daadwerkelijk opgelost is.

Daarnaast zijn wij ook 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen. Dus wanneer u een spoedgeval heeft, aarzel niet en bel direct!

SH Dakdekkers logo

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!