Betrouwbaar dakdekkersbedrijf voor dakpannen leggen in Rotterdam

Is je dak toe aan een renovatie of reparatie? Je kunt bij ons terecht voor het leggen van dakpannen in allerlei soorten en maten. Onze gespecialiseerde dakdekkers zijn deskundig en kunnen je adviseren over de mogelijkheden op het gebied van dakpannen leggen in Rotterdam. Het leggen van dakpannen is een lastige klus en onze dakdekkers zorgen voor een nette afwerking. We bieden een goede garantie, sterke kwaliteit tegen scherpe prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave.

Welke verschillende soorten zijn er?

dakpannen leggen rotterdamHoewel er tegenwoordig een heleboel mogelijkheden zijn op het gebied van dakbedekking, zijn dakpannen nog steeds erg populair. Dakpannen zijn in veel maten, uitvoeringen en kleuren te verkrijgen en daarom is er voor ieder huis een mooie dakpan te vinden. Ze kunnen van drie verschillende soorten materialen worden gemaakt: klei, beton en lei. Klei, ofwel keramiek kan in veel kleuren worden geleverd. Keramiek is een duurzaam materiaal dat wel tot 100 jaar mee kan gaan. Als je voor een goedkopere optie wilt gaan, is beton een goede keuze. Leien dakpannen geven het huis een natuurlijke en authentieke uitstraling.

Wanneer te vervangen?

Bij lekkage in het dak kan het zijn dat een aantal dakpannen stuk of verschoven is. hierdoor is het dak niet meer waterdicht en ontstaat er lekkage. Het kan dan nodig zijn om de kapotte pannen te vervangen. Het vervangen van het hele dak is nodig als de levensduur van de pannen is bereikt.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!