Dakreparatie in Rotterdam

Heeft u last van lekkages onder uw dak? Wellicht is uw dak dan op bepaalde punten kapot gegaan, bijvoorbeeld door slijtage, hevige regenval of schade door takken die op uw tak zijn gewaaid tijdens een storm. Ook buiten lekkages om kunnen er beschadigingen aan uw dak ontstaan, waardoor een reparatie aan uw dak noodzakelijk zal zijn. Voor dakreparatie in Rotterdam bent u bij ons op het goede adres! Wij controleren uw dak op beschadigingen en slijtage en zullen dit waar mogelijk direct voor u repareren. In uiterste gevallen is het repareren van uw dak al te laat en zullen we een deel van de dakbedekking moeten vervangen om de problemen te verhelpen. Ook in dit geval kunnen we u direct van dienst zijn.

Noodzaak van dakreparaties in Rotterdam

dakreparatie rotterdam Niet iedereen vindt het direct nodig om een kleine beschadiging aan de dakbedekking te laten repareren, omdat het vaak om kleine plekken gaat. Toch kunnen de gevolgen van het niet repareren van uw dak behoorlijk groot zijn. Bij hevige regenval kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met lekkage tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking, met rottende plekken in uw hout tot gevolg. Dit is niet alleen lastig te repareren, het kan ook gevaarlijk zijn als uw houtwerk steeds verder gaat rotten.

Daarbij komt dat beginnende beschadigingen vaak nog relatief eenvoudig zijn te repareren, terwijl een grotere beschadiging vaak aanzienlijk moeilijker en tijdrovender is. Wees er om deze redenen dus tijdig bij en schakel onze dakdekkers in voor een dakreparatie in Rotterdam!

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!