Lekkagedienst in Rotterdam

Lekkage is een grote ergernis voor veel woningbezitters, niet alleen omdat de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen is maar ook omdat de schade vaak moeizaam te repareren valt. Denk aan de waterschade op belangrijke documenten, rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking, enzovoorts. Daarbij is niet altijd duidelijk hoe een lekkage ontstaan is. Komt het bijvoorbeeld door het weer of door een kapotte plek in uw dakbedekking? Door de lekkagedienst in Rotterdam in te schakelen wordt de bron van de lekkage voor u opgezocht en waar mogelijk direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, bijvoorbeeld doordat deze te groot is of bepaalde materialen vergt, dan zorgen we voor een tijdelijke oplossing en komen we de volgende dag met een blijvende!

Oorzaken lekkage onder uw dakbedekking

lekkagedienst rotterdamLekkage kan op meerdere manieren ontstaan onder uw dakbedekking. Zo kan er bij een hevige regenbui water onder uw dakpannen komen, wat vervolgens doorsijpelt langs het houtwerk van uw woning. Ook kan er slijtage of schade aan uw dakbedekking zijn ontstaan door takken die bij een storm op uw dakbedekking komen, enzovoorts. Onze lekkagedienst in Rotterdam en omgeving zal de bron van de lekkage voor u traceren.

Om lekkage als gevolg van slijtage en kleine beschadigingen aan uw dakbedekking tegen te gaan raden we u aan uw dakbedekking eens per half jaar te laten controleren door erkende dakdekkers. Zo worden beginnende problemen direct voor u gevonden en opgelost! Dergelijk onderhoud is mogelijk bij de lekkagedienst in Rotterdam.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!