Dakgoot reparatie in Rotterdam laten uitvoeren

Beschadigingen aan uw dakgoot kunnen voor een vervelende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan speling die door de jaren heen tussen twee elementen ontstaan is. Via deze speling sijpelt er hemelwater uit uw afvoer, waarbij het water via uw muren naar de grond zal lopen. Tijdens de weg naar beneden trekt het vocht gedeeltelijk in uw buitenmuren, waarbij het vocht uiteindelijk steeds verder in uw woning zal sijpelen met zwam- en schimmelvorming tot gevolg. Reden genoeg om uw kapotte dakgoten tijdig te laten repareren of vervangen. Een dakgoot reparatie in Rotterdam uitvoeren kunt u aan onze ervaren dakdekkers overlaten! Zij bieden u graag een professionele en vakkundige oplossing bij verschillende soorten beschadigingen.

Tip: laat uw dakgoten eens per twee of drie jaar preventief onderhouden! Zo kunnen beginnende beschadigingen in een vroeg stadium worden aangepakt.

Dakgoot reparatie in Rotterdam uitvoeren, hoe werkt dat? Dakgoot reparatie Rotterdam

Het is van de aard van de beschadigingen aan uw dakgoten afhankelijk, hoe we deze het beste kunnen verhelpen. Een dakgoot reparatie begint dan ook bij het inventariseren van de schade. Wanneer het om kleine beschadigingen gaat zullen we in veel gevallen kiezen voor het gebruik van een EPDM mat, die met een speciaal soort lijm aan de bodem van de dakgoot kan worden bevestigd.

Mocht het om grotere beschadigingen gaan, dan zal een EPDM mat niet voldoende zijn om de schade te herstellen. In dat geval is het gebruik van stukken zink of vloeibaar zink een betere oplossing. Met montagekit is het mogelijk om deze stukken zink aan de bodem van de afvoer te bevestigen, om te voorkomen dat er alsnog hemelwater uit de afvoer kan sijpelen.

Dakgoot vervangen soms de beste oplossing

Niet altijd is het laten uitvoeren van een dakgoot reparatie de beste oplossing voor het herstel van schade aan uw dakgoten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij al meerdere reparaties aan uw dakgoot uitgevoerd zijn, of een situatie waarbij de schade erg groot is. In zulke gevallen heeft het gebruik van stukken zink of vloeibaar zink maar tijdelijk zin. Door uw dakgoot te vervangen kiest u voor een duurzamere oplossing!  

Onze dakdekkers bieden u zowel hulp bij het uitvoeren van een dakgoot reparatie, als bij het vervangen van uw beschadigde dakgoten. Vooraf zullen we samen met u beoordelen welke oplossing het beste bij uw situatie past. Bovenal bieden wij een duurzame oplossing, die op een professionele en vakkundige wijze voor u uitgevoerd wordt bij schade aan uw dakgoten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!