Het leggen van dakleer in Rotterdam

Heb je last van lekkage of zijn er scheuren of gaten ontstaan in je dakbedekking? Wil je de aanbouw, serre of het tuinhuisje met dakleer laten bedekken? Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf uit Rotterdam met een grote klanttevredenheid. We hebben veel ervaring met het vervangen en repareren van dakleer in Rotterdam en omstreken en zorgen ervoor dat je snel een goed dak boven je hoofd krijgt. We geven je advies over de materialen en de eventuele isolatie van het dak. We leveren tegen scherpe prijzen en garanderen je dat je er snel weer droog bij zult zitten.

Voor welke daken is het geschikt?

Dakleer wordt gebruikt om platte daken mee te bedekken. Het is een materiaal dat erg sterk is en jarenlang meegaat. Het is tegen weer en wind bestand en zorgt ervoor dat jij en je spullen een goed dak boven het hoofd hebben. Als je huis, aanbouw, serre of schuur een plat dak heeft, is het een uitstekende keuze. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is dakleer?

Dakleer wordt gemaakt van het materiaal bitumen. Dat is een materiaal dat wordt gewonnen uit ruwe aardolie. Er zijn twee soorten bitumen te vinden: APP en SBS gemodificeerd bitumen. Het verschil tussen deze twee is dat SBS elastischer is dan APP en dat APP UV-bestendig is. Bitumen is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor het bedekken van platte daken. Naast bitumen kun je ook kiezen voor een kunststof variant die de laatste tijd aan populariteit wint: EPDM.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!