Dakgoot vervangen in Rotterdam? Wij helpen u!

Een dakgoot is een onmisbaar element in de hemelwaterafvoer van uw woning. Het hemelwater stroomt via uw dakbedekking naar beneden en wordt hier opgevangen door uw dakgoten, die het hemelwater op hun beurt afvoeren naar de regenpijpen rond uw woning. Op het moment dat uw dakgoten ouder beginnen te worden kunnen deze versleten raken. Dit merkt u bijvoorbeeld aan de speling die tussen twee elementen ontstaat, speling die rond de regenpijp voorkomt, enzovoorts. Ook kunnen er, afhankelijk van het materiaal waarvan de dakgoten gemaakt zijn, erosieplekken ontstaan. Uw dakgoot vervangen kan in dit geval de beste oplossing zijn om verdere schade aan uw woning tegen te gaan. Wilt u uw dakgoot vervangen in Rotterdam? In dat geval bent u bij onze dakdekkers aan het juiste adres!

Redenen om uw dakgoot te vervangen Dakgoot vervangen Rotterdam

Zoals reeds beschreven werd kunnen er door de jaren heen beschadigingen aan uw dakgoot ontstaan. Deze beschadigingen zullen onze dakdekkers altijd eerst proberen te herstellen met een reparatie aan uw dakgoot. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van losse stukken of gesmolten zink, het gebruik van een EPDM mat, enzovoorts. Niet alleen verloopt het repareren van een dakgoot sneller, ook is dit vaak goedkoper.

Wanneer het aantal beschadigingen aan de dakgoot te groot is geworden, of wanneer u al meerdere keren een reparatie uitgevoerd heeft, is een dakgoot vervangen een slimmere oplossing. De kans is in zo’n geval namelijk groot dat er na verloop van tijd nieuwe beschadigingen op zullen spelen. Door de dakgoot te vervangen kiest u voor een duurzame oplossing! Bij het vervangen van uw dakgoot heeft u de keuze uit een zinken en kunststoffen dakgoot. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welke dakgoot het beste bij uw woning past.

Hulp bij een dakgoot vervangen in Rotterdam

Een dakgoot vervangen is doorgaans geen eenvoudige klus. De dakgoten moeten naadloos op elkaar aansluiten, om te voorkomen dat er speling tussen de losse elementen ontstaat. Die speling zou ertoe kunnen leiden dat er hemelwater uit de dakgoot sijpelt en gedeeltelijk in uw buitenmuur trekt. Dit wilt u vanzelfsprekend voorkomen! Onze dakdekkers hebben veel ervaring in het vervangen van dakgoten en kunnen u daarbij van passend advies voorzien over de verschillende soorten dakgoten die mogelijk interessant voor u zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u uw dakgoten onlangs laten vervangen? Zorg er in dat geval voor dat u de dakgoten regelmatig laat onderhouden. Bij het onderhoud controleren we uw dakgoten op een beginnende slijtage of beschadigingen.

010-7147912

Bel ons direct om een afspraak te maken!

Kwaliteit gegarandeerd

Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk en met de beste materialen te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen maatwerk maar ook voorzien wij u van vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!

Lekkages snel verholpen

Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen wordt en nooit meer terug zal gaan komen!

Service op maat

Onze service is altijd op maat en daarbij staan wij 24/7 voor u klaar! Onze professionals helpen u graag een handje verder!